Jaha

Okej mitt inlägg om att jag var ute på Djurgården igår med Olivia och Linda försvann. Så jag säger istället bara att jag var där och drack cider med dem igår och blev full. Hej!

Fuck Chanel

Betällde nyss hem en sån här tröja. Mums.

Did you know you're an angel who forgot how to fly?

 
Hade mitt livs bästa kväll igår. Konserten var helt fantastisk. Perfekt. Han är så fin. Justin Bieber. Så fin och så jävla bäst. Grät, sjöng, dansade och skrek. Det var länge sen jag kände som jag känner för Justin för en kändis. Speciellt en pojkbandskändis. (Ja, han är en hel del mer än bara en "pojkbandskändis". Men ja.) Är helt förälskad i honom och kan inte förstå att jag verkligen såg honom med mina egna ögon igår. Vi delade luft igår. Jag såg honom. Justin Bieber. Jag såg hans svettiga mag- och bröstmuskler med mina egna ögon. Igår var jag 13 år igen, idag är jag 20 år med ett 13-årigt hjärta som slår för Justin. Du är bäst.♥

JUSTIN BIEBER

Alex Schulman

Nu är jag hemkommen från Maximteatern och Alex Schulman. Jag är så otrooooooligt nöjd med showen. Han är verkligen en fantastisk människa, tycker jag. Rolig men samtidigt intelligent och kan bjuda på sig själv. Tycker verkligen om honom och tyckte att han gjorde showen väldigt bra. Över mina förväntningar, och jag hade ändå höga förväntningar. Så helt klart en riktigt, riktigt bra kväll. Tack för det Alex.
 

Älska Mig!

Igår var det väldigt trevligt i midsommarkransen! Det dansades, dracks vin, pratades osv. Mycket trevligt. Det blev lite för mycket av det goda för en del... Så det blev inte så sen hemgång. Men idag har det varit väldigt segt och jag har inte gjort många knop. Nu däremot bär det snart av mot Karlaplan och Maximteatern för att se Alex Schulmans show "Älska Mig!". Jag är så himla spänd på det! Verkligen. Det ska bli så otroligt kul.
 
 

M&M 20 år!

Har precis gjort mig redo för att åka och fira Minna och Malin som i veckan fyllde 20! Det ska bli riktigt mysigt att träffa brudarna. 20.00 ska jag befinna mig i midsommarkransen hos Malin. Mycket trevligt! Igår kväll stängde jag på jobbet och sedan blev det AW med två kollegor på lokalkrogen i Älta. Mycket bra kväll det med.

Motivation 12.03

11.52

Nyduschad och utmattad sitter jag i sängen och har precis sett ett avsnitt av Grey's Anatomy. Mamma sitter där nere och tittar på en film och jag ska snart gå ner och göra henne sällskap. Idag har jag hunnit med att träna också. Det blev rygg- och magövningar samt intervallträning. Skönt att ha det gjort för att sedan kunna komma hem och ta det lite lugnt. Senare idag väntar jobb, men det blir inte förrän vid 17. Innan dess ska jag njuta av en god lunch och bara slappa i sängen. Hur låter det? Skriver senare, hej.
 
Frukosten idag bestod av havregrynsgröt med banan och kanel. Såååå gott.
 

One step at the time

I'm on the dark side of the road

Mina fötter är döda. Mina ben gör ont. Men det är skönt. Tror att det är lite för tidigt att se efter resultat redan. Men det går hur som helst bra än så länge. Och nu har jag gett mig fan på att det här ska fungera. Har gått upp alldeles för mycket i vikt nu. Det ska bort! Jag har precis varit och gymmat. Det blev 25 minuter på löpbandet och en timmes styrketräning. Det fick duga för idag! Detta är vad jag ätit idag:
 
Frukost:
Apelsin + kvarg och müsli (sockerfri)
 
Mellanmål:
Banan (hann inte mycket mer innan träningen)
 
Lunch:
Quinoasallad med avokado och kräftstjärtar
 
Mellanmål:
Smoothie
 
Middag:
Köttfärssoppa med vitkål och bönor

Swim Good

Hallå där! Här sitter jag på badrumsgolvet och färgar mina ögonbryn. Dagen har varit lugn hemma hos Sofia, där jag hamnade igår kväll! Igår umgicks jag med min fina N hela dagen. Vi tittade på tre filmer, så ja man kan säga att vi inte var speciellt produktiva. Men mysigt var det. Alltid kul att träffa den pojken. Åkte till Sofia runt åtta på kvällen där det bjöds på middag, tjejsnack och annat mysigt.
 
Nu är det dags att duscha och sedan sova. Jobbdagen börjar 06.00 imorgon bitti, så det är bäst att jag kommer i säng i tid. Hej!

Söndag 18.14

Jaha, så igår var jag på ett tapasställe i stan som hette "la cucaracha". Där firade vi Sandra som äntligen kommit hem från Ischgl och som fyllde 21 år. Gud så gamla vi börjar bli. Henne lärde jag känna när jag var ca 5-6 år. Oj oj oj, vad tiden går fort! Hur som helst blev det ganska sent. Men inte sov jag bort dagen idag för det inte! Jag var i stan hela dagen och njöt av det fina vädret. Underbart väder har det varit idag. Satt vid kajen och pratade skit med Jennie, Sofia och Tea. Väldigt trevligt må jag säga!
 
Ikväll ska jag inte resa mig ur sängen om det inte är för att äta mat. Ska ligga framför Grey's Anatmoy hela kvällen. Kram

Nyfödd och hel

När man var nyfödd och ingen hade hunnit förstöra en ännu. När du inte hade blivit sviken eller sårad. Då dina föräldrar inte hade skiljt sig än. Då din bror mådde bra och var lycklig. Då du inte var tvungen att vara stark för att allt inte skulle rasa. Då du inte behövde vara vuxen för att inte lägga tyngd på familjen. Du hade inte förlorat din farfar och farmor. Då du inte hade gått igenom alla jobbiga skolår fyllda av ångest, ideal, mobbing, grupperingar och annat ont. Det fanns ingen stress över vad du skulle göra med ditt liv. Du hade inte förlorat ditt livs kärlek och bästa vän. Du hade inte förlorat en god vän åt alla hemskheter och orättvisor i världen. Du hade inte gått ignom nätter av smärta och ångest. Dagar av ilska och svek. Att vara nyfödd och hel. Att vara 20 och trasig. Att vara nyfödd och inte veta hur förstörd livet kommer göra dig. Att vara 20 och veta hur fruktansvärt jobbiga saker du behövt gå igenom och fortfarande inte veta om det värsta ens kommit än.

Du gick din egen väg

Idag kommer bli en jobbig dag. Idag fyller han år. Min kärlek. Min kärlek som jag inte kommer få pussa på eller krama om. Min kärlek som ger mig dryga svar på alla mina försök till en bra relation. Suck. Blir så less på sånt här. Varför är det alltid så lätt för andra att klippa banden till mig men alltid så jävla svårt för mig? Är jag en sån människa man bara lätt kan glömma? Man lätt bara kan glömma efter 2 år tillsammans. Efter att ha kallat mig "sin bästa vän" och allt därtill för att sedan bara glömma mig TOTALT och inte ha något som helst intresse i att ha någon kontakt. Jag är så trött. Så jävla trött på att vara den enda som alltid bryr mig. Det ska bli slut på det nu. Jag ska sluta känna överhuvudtaget. Det är inte värt det. Jag orkar inte.

15:47

 
Gör mig redo för att gå till jobbet. Jag är så fruktansvärt otaggad på att jobba. Speciellt såhär sent. Det känns otroligt jobbigt att jobba klockan 17 när de flesta kommer hem vid 17. Blä. Jaja, jag ska inte klaga. Det finns dom som inte ens har ett jobb att gå till. Tjo
 

Sigvard

Har jag förresten sagt att jag blivit förälskad? Ja, det har jag blivit. I en man. En riktig man den här gången. En man som har fru och barn. Åh, hopplöst förälskad. I Sigge. Sigge Eklund. Fick nyss en bild skickad till mig på en kompis som precis träffat honom. Mitt hjärta gråter av smärta. Får trösta mig med att han gillat en av mina bilder. (Haha, kommer leva på detta för alltid.) MEN TÄNK ATT STÅ BREDVID DEN HÄR VACKRA FANTASTISKA MÄNNISKAN. Det finns inte ord.

Gravitation

Det är sjukt att varenda gång jag lyssnar på Kent får jag en känsla i hjärtat. Det spänner och bränner på något sätt. Jocke Berg fyller mig med sina ord. Jag är helt fast. Helt förtrollad.

Tjo kompisar 14.29

Be a Body

Här ligger jag i sängen och förbereder mig för att åka och träna. Kändes konstigt att sova hemma inatt. Inte för att jag inte sovit hemma alls under tiden jag bott borta, men den här gången kändes det extra konstigt. Hur som helst; idag ska jag börja med en ny grej som min pappa och Tove håller på med. Det är spännande så jag får se hur det går! Tänker använda bloggen som någon slags dagbok. Tror att det kommer kännas lättare om jag får ventilera lite! Spännande. 

No church in the wild.

Jaha nu har man flyttat hem. Känns förjävligt om jag ska vara ärlig. Men men, det var det! Sitter och förbereder mig mentalt för att gå till jobbet. Jag. Orkar. Inte. Det känns som att jag har lov och bara jobbar lite på sidan av för att jag jobbar ganska lite den här veckan. På något sätt känns det jobbigare att jobba lite än att jobba mycket för då kommer man in i det mer än när man varit ledig och sen ska tvinga sig till jobbet. Jaja, M jobbar idag så det kanske blir lite kul ändå!

Bengan och jag är ensamma nu.

Juste! Idag flyttade även Sofia ut ur lägenheten. Jag flyttar imorgon, men det känns tomt här utan henne. Kommer kännas oändligt tomt utan henne framöver. Vet inte hur jag ska hantera ensamheten framöver. Har bott tillsammans med min bästa vän i 5 månader och delat på 120 cm. Nu ska jag sova på 140 cm helt ensam. Usch! Aja dessa 5 månader har varit så jävla bra. Åh. Så jävla bra. Självklart har det gått upp och ner ibland, men mestadels underbart. Saknar henne så mycket!!

I'll do anything for you 20.01

Nu sitter jag här och den här dagen börjar lida mot sitt slut. Det har inte riktigt känts som att jag fyllt år idag, mer som att det var igår. Men jag är väldigt nöjd med den här dagen. Igår kväll var vi på Marie Laveau och partade. Det var riktigt kul och vid tretiden bestämde vi oss för att det var dags för en tunnbrödrulle. Därefter kom ett (flera) samtal från två fulla vänner som ville att vi skulle möta upp dem och följa med hem. Så det gjorde vi. Där bjöds det på en del skratt och trippelsked i en liten säng. Det blev inte många timmars sömn, men vi hade det mysigt!
 
Vi kom hem halv nio imorse och fick bara några timmars sömn så idag har jag varit trött minst sagt. Men det var bara upp och iväg till mamma som bjöd på smörgåstårta. Hade jättemysigt med familjen idag. Har saknat dem allihopa! Fick även en MacBook Pro som jag i skrivande stund har installerat och skriver på. Fick även pengar och biljetter till att gå och se Alex Schulmans show! BLEV SÅ GLAD. Åh. 20 år. Jag är faktiskt redo för det nu! Visa mig vad du har att ge.
 
Jag älskar min familj.

How about it

Har precis kommit hem till frugan och blodpudding efter en dag på jobbet. Dagen har varit okej men nu längtar jag bara efter sängen. Morgondagen kommer bli hektisk men rolig. Planerna är att tvätta på morgonen, sedan träna, sedan packa ihop för att efter helgen flytta hem. Suck... Ska bli jobbigt att inte ha sin bästis nära sig hela tiden så man kan prata om allt. Men men, allt gott har ett slut! Saknar faktiskt min familj, så på ett sätt ska det bli skönt.

I helgen fyller jag 20 också. Spännande va? Hoppas det blir lika kul som jag förväntat mig att det ska bli. Hittills är människor alltför negativa till att fylla the big 20. I helgen blir jag vuxen. How about that.

Vad du än gör, känn inget.

"Vi är lika du och jag. Vi är trasiga." sa du när vi satt tätt intill varandra under samma filt i kylan. Du tittade ner när du sa det, men sedan tittade du på mig. "Trasiga?" "Ja, du är trasig. Jag kan se det." Sedan log du. Det där leendet.

Kritisera inte det du inte förstår.

Idag har det varit sol. Idag har jag varit med en fin Uppsalabo. Hon kom hit igår kväll ganska spontant och vi tog en öl framför PSG-Barca. Idag satt vi på Snaps med Sofia och Carl. Jag har verkligen tyckt om den här dagen. För att det varit sol eller av någon anledning? Jag vet inte.


Nu sitter jag och väntar på att en väldigt fin person ska svara på mitt sms. Den här personen tycker jag väldigt mycket om. Väldigt.

RSS 2.0