You know I love you so.

Så. Idag är det fredag! ÄNTLIGEN säger jag. Den här veckan har känts såååå lång alltså. Helt sjukt. Men inte har den varit tråkig för det. I tisdags fyllde Linda 21!!! Vilket var supermysigt. Vi satt i solen i slussen och myste, sedan var jag tvungen att åka till tandläkaren. Vi bestämde oss för att dra ut dagen därpå, vilket vi gjorde. Vi gick till Rose tillsammans med Sandra och hennes vänner. Vi träffade även Emil och Melvin och deras vänner från Älta. Hur kul som helst hade vi!! Natten slutade hemma hos Niklas vilket också var väldigt mysigt. Jag har sagt att jag tycker om honom väldigt mycket va? Ja det har jag. Men jag säger det igen. Jag tycker om honom väldigt mycket. Vi somnade vid halv fem och gick upp halv tio för att jag skulle till jobbet. Sedan jobbade jag 8 timmar. Och he-rre-gu-d. Jag har aldrig varit så trött på jobbet. Någonsin. Fy satan vilken hemsk dag. Usch.
 
Nu måste jag springa till jobbet igen! Ser fram emot imorgon. Det kommer bli kul. Väldigt kul. Hej!!
 
Bjuder på bildbomb. Som vanligt.

I love bad b*tches, that's my fkn problem.

 

Long Live ASAP

Så än en gång är det måndag. Vet inte varför, men jag har alltid söndagsångest trots att jag alltid är ledig söndag, måndag och tisdag. Tror dock att det är för att jag vet hur lång tid det är kvar till helgen. MEN! Den här helgen ska jag göra en väldigt rolig grej. Kan dock inte säga vad, men något väldigt roligt i alla fall!
 
Den här helgen var jag på Sommar! för första gången det här året. Jag hade väldigt roligt! Trots att alla minnen är ganska oklara och jag kom hem i relativt bra tid. Men väldigt kul var det i alla fall! Har oftast det på Sommar! Mina  föräldrar har varit borta onsdag-söndag också. VÄLDIGT skönt har det varit. Så i torsdags tog jag bilen, drog med mig Niklas och drog till hans landställe. En mycket bra dag! Det var inte så bra väder, men det gjorde inte så mycket. Vi hade väldigt roligt! Sedan har jag väl mest jobbat. Ikväll ska jag fika med en vän från gamla klassen. Det ska bli kul att träffa det lilla livet igen!

Tankar / 01.15 / 747

Jag tappade dig. Du gled ur mitt grepp. Vi såg när det hände, men vi gjorde ingenting åt det. Orkade vi inte? Hade vi tappat orken? Jag vill vara där igen. Där man är trygg hos någon. Ni vet, känslan av att sakna någon. Att vilja vara med personen hela tiden. Jag vill att någon ska sakna mig. Jag vill att någon ska vilja vara med mig.
 
När man tänker på det är nog de allra flesta ganska ensamma. Vilket kanske är bra. Vi har bara oss själva i slutändan. Någonstans under uppmärksamhetsbehovet, den bristande självkänslan och viljan att bli älskad har vi bara ett eko. Ett eko av oss själva. Bara oss själva. Tanken skrämmer mig lite. Men det kanske är något bra. När allt runt omkring dig försvinner, när vänner vänder dig ryggen, när din kärlek glider ur ditt grepp, när klockan är 01.15 en natt i maj och du inser att du bara har dig själv; är det då du kommit till insikt med något du gömt undan ditt medvetande? Är det nu du hittar någon som saknar dig? Någon som vill vara med dig? På ett sätt gillar jag att framtiden är oviss. Men snälla, snälla framtiden; ge mig något att vilja hålla i och inte tappa.

24-25

Här sitter jag på golvet och lyssnar på denna fantastiska låt samtidigt som jag gör mig i ordning för att träffa Fredrica. Vi ska glida omkring i bilen och göra Årsta osäkert. Fast nej, det ska vi inte. Vi ska handla mat. Skulle egentligen grillat, men folket bangade! Suck.
 
IGÅR VANN SVERIGE VM-GULD!!!!! Är så himla glad och stolt över det. Så himla roligt är det! Så idag 11.30 befann jag mig tillsammans med Linda och Sandra i Kungsträdgården för att gratta Tre Kronor. Perfekt väder och en väldigt mysig dag! Grattis Sverige! Fan så bra ni är.
 
Ska också berätta om min lördag. Vi skulle överraska Sandis som idag fyller 20! Vi kom till henne på F/B Sea där hon käkade med sin syster. Väl där drack vi, åt lite och pratade innan det var dags att bege oss mot Stureplan igen. Vi skulle till nattklubben V. Och oj vad kul det var där! Spenderade inte en enda krona kan jag säga och blev ändå mycket rund under fötterna. Sandis bror bjöd på champagne, shots, öl, cider och drinkar. Oj, oj, oj säger jag! Det slutade med att jag blev utslängd men det gjorde ingenting! Hade så otroligt kul där. Och grattis Sandis. Min fina, fina vän!!
 
Nu tjatar Svettis på mig, så hejpåer.
 

Surprise!

14 maj

May. 13, 2013

Who made you

Btw, måste prata om förra helgen som för övrigt var hur jävla cpbra som helst. Skrev att jag hade hängt med Niklas under fredagen. Sedan på lördagen drog jag tillsammans med Sandis och Olivia till ett ställe Niklas hade tipsat om som hette Habibi. Det var riktigt kul där ska jag säga er! Det var mycket folk, billig dricka, bra musik och bartendern bjöd på ett och annat. Man var ju inte nykter när man gick hem. Herregud. Men hade sååå kul. På måndagen därpå träffade jag Niklas igen. Vi tog en promenad från Årsta till Södermalm där vi gick runt för att sedan gå runt tanto och tillbaka till Årsta. Det var så himla fint väder. En supermysig och perfekt dag. Åh. Så himla glad.

UNDERSTAND/ DEBASER/ PAJ

Jaha, så då var en ny jobbig vecka igång då. Helgen gick fort. Väldigt fort. Och jag hade väldigt roligt tillsammans med mina fina vännisar. Sov väldigt lite, men vad fan. Det kan man göra i graven tänkte jag. I fredags hängde jag och några vänner hos Emma och det blev väldigt lite sömn den natten eftersom jag skulle upp och jobba 06.00... Och inte heller efter jobbet hann jag sova då Malin tvingade med mig och Jennie ut på äventyr i staden. Det började på Medis kök & bar och slutade på Debaser. Saaaatan vad roligt vi hade det där! Verkligen jättekul. Träffade massa konstigt folk, drack massa öl, dansade fuldans och hade det bara allmänt jävla bäst med fina brudar. Kom hem vid 5 och somnade direkt i Malins säng. Dagen efter var man ju inte kung i baren längre, men det var bara att ta sig vidare till stan för en liten reunion med tjejerna igen! Underbart.
 
Idag ligger jag hemma och är sjuk men har ändå hunnit med att flänga runt. Det blev en tur ut till Kista med Sofia för att fixa min telefon som varit lite dålig. Och jag fixade den inte bara, jag fick en helt ny. Vad sägs om det??? Är så glad. 

We'll be back

Så okej. Snabbisinlägg!
Gårdagen spenderades mestadels på jobbet, men efter det bar det av mot IP (???!!) för att titta på en fotbollsmatch som spelades av Freds killpolare! Full blev jag och vidare gick jag. Mot Emma där alla andra brudar var döda i soffan. Så det var inte speciellt värt för mig att bli full. Any who. Inatt sov jag ca 3 timmar och nu ska jag iväg för att möta upp Jennie, Tea och Malin för en öl eller 6. Mycket trevligt!
Borstar tänderna atm så aa hej!

There is a hard rain that's gonna a-fall

Nille. Vänner. Grilla. Alkohol. Snacka. Skratta. Perfekt.


Lite Valborg också

If I could make you see a better day

Här sitter jag helt casual och poserar. Aaaa nej men har fått min nya tröja!! Äntligen!!
 
Meneeee hur som helst. Jag skrev inte om Uppsala va? Det var hur som helst hur kul som helst!!! Verkligen skitkul. Var där med ett gäng från Älta och sen självklart Johan och co. Väldigt kul var det! Och väldigt full blev jag... Vilket jag fått höra en och annan gång från M. Hur som helst! Väldigt roligt.
 
Idag har jag träffat fina Niklas. Vi gick en promenad i solen och köpte thaimat, sedan ägnade vi några timmar åt att bara prata om allt och inget. Har jag sagt att jag tycker väldigt mycket om honom???
 
 
RSS 2.0