Under Cover Of Darkness

Jag sitter och målar naglarna medan Sandra är på nollning. Himla roligt för henne! Jag måste säga att jag är helt trygg i att lämna iväg henne till Växjö. Har hängt lite med några från hennes klass och de är jättetrevliga! Hur gulliga som helst, så det känns bra. Hit kommer jag nästa år! Planen idag är att snart ta mig iväg för att köpa ansiktsmask om jag orkar och sedan göra lite hemmaspa. Jag har ju redan fixat naglarna, vilket aldrig händer. Så kan lika gärna bli helt fräsch! Kvällen är just nu oklar då jag inte vet om jag kommer in på Sivans eller inte, men det visar sig!
 
 

Young

/forever long

 
 

Lovekiller

 

U pick me up when I fall down.

En för en försvinner de från mig, mina små duvor. Men det är så. Vi växer upp, har olika visioner och drömmar, olika mål. Alla måste få växa på sina håll och bli det de vill bli. Men det är tråkigt. Nu när vi haft det så bra tillsammans. E flyttade i söndags, det gjorde även N. J flyttade i måndags och S flyttar på torsdag. Usch, vad tomt det kommer bli. Resten kommer jag bara få behålla i mindre än 2 veckor innan de också försvinner. Vill. Inte. Detta. Men som sagt, alla måste få växa på sina håll. Men jag hoppas, hoppas, hoppas att de kommer tillbaka när de växt klart.
 
Ikväll står festligheter på schemat och jag ska ut med de resterande för en sista utgång i Stockholm. Längtar verkligen!! Ska börja göra mig i ordning lite smått nu tänkte jag. LOVE.
 
 

Just one last time

Igår var en fantastisk dag. Under dagen kidnappades Malin och togs till Fridhemsplan där alla vi väntade på henne. Planen var att vi skulle spela laserdome. Jättekul att se hur glad hon blev! Laserdome var lika kul som jag mindes det trots att jag kom sist... På kvällen stod mer överraskningar på schemat! Vi möttes upp hos Emil och tog oss sedan vidare för att överraska Malin med en fest!! OJ vad glad hon blev och OJ vad rolig kvällen blev. Det lektes lekar, skrattades en hel del, dansades, diskuterades länge och mycket, vi skrek, hejade på varandra och snackade skit. Kvällen slutade med tårar på en trottoarkant. Detta var sista festen med hela ligan. Det skär i mig. Jag går sönder. Men är så tacksam för att jag fått den här sommaren med dem. De finaste, bästa och mest fantastiska av alla människor. Jag mår så bra med dem och kan inte tänka mig något som skulle göra sommaren bättre än den varit. Jag älskar er.

Nothing like us

Är precis hemkommen efter en sleepover hos Mathilda! Mathilda som för övrigt försvann till Rom idag med Perry. Kul för henne!! Helgen har bestått av en massa roligheter. I fredags firade vi Nille som fyllt 20 med utgång. Det blev lite för mycket av det goda för en del... Mitt blod var utbytt mot ångest dagen efter och mitt hjärta pumpade ut det i hela min kropp. Hur som helst... Middag hos Nille med släkt och vänner stod på schemat dagen efter. Hade det verkligen supertrevligt och kvällen blev relativt sen. Upp och hoppa för att jobba 08-19 igår, så var lagom trött under kvällen. Men även då stod middag på schemat. Vi åt hos Mathilda och pratade massa strunt. Supermysigt!
 
Den här veckan är den allra sista veckan vi har tillsammans. Sen flyttar alla åt olika håll... Jag klarar inte ens av att tänka på det. Ska även jobba hela veckan, men får göra det bästa utav det. På fredag blir det mer festligheter tillsammans med järngänget. Tack 2013 för att du gav mig en så bra sommar.
RSS 2.0