Something that I have heard before

Det är onsdag och bara en dag kvar till dagen jag väntat på ganska länge nu. KUL va? Sandra har kommit hem för att fira sig själv. I helgen blir bruden 20 och oj vad vi ska fira det på lördag! Längtar så mycket. Helgen därpå fyller Mathilda 20 och hejuda mig vad vi ska fira henne med. Vill verkligen passa på att säga hur mycket jag älskar dem, Sandra och Mathilda. Vi har känt varandra i alla år och gått igenom så mycket tillsammans. Jag är så glad över att jag fortfarande får ha dem i mitt liv. Vi har det så bra, verkligen. De kan få mig att skratta även när jag känner mig på pisshumör och vad som än händer finns de där. Vi finns för varandra. Som vi gjort i alla år. Åh, världens bästa tjejer!
 
Imorgon står jobb på schemat. Såklart. O r k a r i n t e. Men har jag ett val? Nej. (funderar på att vara sjuk på fredag, he he he) Måste vara utvilad till 100% tills på lördag. Nu ska jag se klart Breaking Bad är planen. HÄJ
 
Världens vackraste tjejer.
 

The Lions Roar

Well I guess sometimes I wish you were a little more predictable
That I could read you just like a book
For now I can only guess what's coming next
By examining your timid smile
And the ways of the old, old winds blowing you back 'round

And I'm a goddamn fool, but then again so are you
And the lion's roar, the lion's roar
Has me seeking out and searching for you
And I never really knew what to do

När allt är slut, vad gör väl det om 100 år?

Om 43 dagar lämnar jag Sverige för ett kallare land. Lustigt egentligen. Jag som hatar kyla. Men saker väntar mig där. Saker jag inte upplevt förut. Känslor jag känner här hemma tänker jag släppa. Jag tänker släppa ALLT. Lämna det i Sverige. Inte sakna, inte älska, inte ångra. Bara leva i nuet med vänner i ett annat land. Jag tänker inte tänka tillbaka. Jag vägrar. 43 dagar med dessa känslor, sen förblir ni i Sverige.

0

 

bf

 

old

 

b



j




Emilia

Idag har jag inte fått många knop gjorda. Jag och sängen har umgåtts hela dagen och jag klagar inte. Det är skönt att bara vara lite. Igår blev det utgång med tjejerna eftersom Emilia var hemma den här helgen!!! Vi gick till Solidaritet och även fast jag inte tycker speciellt mycket om det stället hade jag kul med mina tjejer. Snabbt möte med Jimi gjorde inte kvällen bättre heller, trots allt. Hur som helst kom jag hem i rimlig tid och somnade på en gång.
 
Idag är det bara 2 månader tills jag flyttar till Österrike. Längtar verkligen bort nu! Ska bli himla skönt. Nästa helg kommer både Sandra och Melvin hem. Den här helgen har jag fått träffa Emilia. Jag är på bra humör.
 
 
 
RSS 2.0