Förresten...

... sa att jag skulle berätta om Amba förra helgen. Men det är en alltför oklar kväll för att ens berätta om. Jag vet bara att jag hade S K I T K U L. Nu vet ni.

Bad Girls Club

Heeeeeej på er!!! Det är fredag idag, vilket betyder helg för vissa. Dock inte för mig. Jag jobbar imorgon, wie wie wie. Men jag klagar faktiskt inte då jag har roligt på jobbet. (Ska ta vara på det för snart kommer jag hata det, haha.) Meneeee ikväll ska jag ha tacofredag här hemma hos mig med brudarna. Ska bli mysipysi!
 
Just nu sitter jag och tittar på Bad Girls Club. Har ni sett det? Bästa programet. (Om min pojkvän skulle veta vad det är för program skulle han hata mig.) MEN SNART ska jag gå och duscha. Gud vad jag vet att ni älskar att läsa om mitt ack så intressanta liv. Visst??? Aaaa tänkte väl det. OBS OBS OBS bilderna är svartvita pga skitäcklig just nu. 

 

I will not tell

Btw!! Hade askul på Ambassadeur i lördags. Mer om det senare. PoK

I will wait for you

Så, hej söndag! Nu ska jag springa iväg till jobbet för ett litet jobbpass sådär. Sen står Vapiano på schemat! Det blir middag med mina fina vänner Stephanie, Jennie och Sofia. Ska bli så kul att se Stephanie igen, som jag inte träffat sen i juni! Helt galet. Efter det ska jag hem till min Adam som ligger och väntar på mig. Himla mys! Lyxig måndag man kan unna sig nu när man gått ur skolan. Inte illa.
 
Såhär ser jag ut idag

Amba, here we come! OBS bildbomb

 Såhär ser jag ut ikväll när jag och tjejerna drar till Ambassadeur och skakar rumpa! Det kommer bli en girls night out och satan vad kul det ska bli! Hoppas ni har en bra lördagkväll.

Whiteass

Förresten blev det en vit iphone 5, för er som legat sömnlösa om nätterna och bara undrat. Pusssss

Oproduktiv

Lördag. Inte speciellt produktiv denna dag. Promenad, baka, gossip girl, grey's anatomy. Men det är fint med såna dagar. Då man inte behöver göra någonting. Ikväll står en välbehövlig utgång på schemat och jag ska få skaka rumpa med mina bästa vänner. Inte helt fel.

Black or white bitchachos

Här sitter jag en tisdagskväll i oktober och förbereder mig för att skaffa denna omtalade iphone 5. Varför då kan man ju undra när jag redan har en iphone 4s? Jooo mina kära vänner, mitt abonnemang för telefonen jag har nu går ut nu i oktober. SÅ VARFÖR INTE KÖPA EN 5A DÅ, kan man ju undra. Min fråga är bara: svart eller vit? Jag vet verkligen inte så kommer inte kunna sova inatt pga det.
 
Var alldeles nyss på lite intro på Ica. Ska nämligen byta arbetsplats. DET NI. Mm nu vet ni det. I november ska jag bli sambo. Japp, ni hörde rätt. Sambo. Med Sofia. Vi ska bo tillsammans i 6 månader i 35 kvadratmeter. Hahaha hur ska detta gå????? Kommer bli så jävla grymt hur som helst.
RSS 2.0