Mitt schizofrena jag.

Japp. Ibland tror jag minsann att jag är schizofren. Men men. Idag har varit en lugn dag. Har varit ledig (!!!) och ska vara det i tre (!!!) dagar till. Igår kväll var det fest hos Paki vilket var hur kul som helst! Det blev lite väl mycket dricka för vissa och jag, hjälten i nöden, räddade situationen. Vad hade mina vänner gjort utan mig? Idag har dagen spenderats i soffan hela dagen, förutom när jag städade huset, tvättade, strök och sorterade tvätt. Japp där har ni mig. Mycket mer har jag inte att säga. Juste. Mamma är i Italien och pappa är på Cypern. Yay FF!!!! Och nu är jag på väg till Adam som är och jobbar. Som vanligt. Suck :( mer vet jag inte. Puss!

Vet inte

Seriöst. Vet inte vad jag ska göra. Det finns en sak som gör mig så jävla ledsen. Så jävla jävla jävla ledsen och jag vet inte hur jag ska hantera det. Jag tänker på det så fort jag vaknar på morgonen och vill bara gråta. Får ont i magen när jag tänker på det. Förstår inte. Förstår verkligen inte varför han måste göra det här. Det gör så ont. I hela kroppen. Överallt.

Godmorgon

Godmorgon mina kära. Dagarna sen studenten har varit blurriga. Jag vet inte vilket minne som hör till vilken dag. Och inte för att jag varit full, nej nej. Utan för att jag varit seg, trött och inte gjort sådär jättemycket. Har mest legat inne och dött... Typ. Och käkat. Men nu ska det bli ändring på det! Träningskläderna är på så nu blir det en löprunda i regnet innan det är dags att ta mig till jobbet!

09spa♥

Jag vet inte vad jag ska säga. Nu är det gjort. Studenten. Jag har tagit studenten och tillhör inte längre 09spa. Den bästa klassen jag någonsin gått i. Jag ska inte säga att jag inte tillhör 09spa, det är fel. Jag kommer alltid tillhöra dem och de kommer alltid tillhöra mig. Vi är 09spa för alltid. Fan vad sorgligt det här är. En skara underbara, fantastiska människor som jag fick äran att lära känna och umgås med varje dag i tre år. Nu är det inte så längre och det är så sorligt. Jag älskar dem verkligen. Det gör jag.
Tack, tack, tack fina 09spa, vänner, familj och släkt som gjorde min student till den bästa dagen i mitt liv. Jag var vaken i 24 timmar och inte en enda sekund av de 24 timmarna var tråkig. Jag återkommer med att berätta allt om den dagen, men just nu orkar jag inte det. Nu ska jag kolla igenom alla bilder och gråta en skvätt. Gråta för att det är slut nu. Åh fan vad lyckligt lottad jag är som började i 09spa. NI ÄR BÄST.♥

Studenten... det är dags.

Det är väl dags att lägga tårarna åt sidan, krypa ur fosterställningen och försöka få någon slags sömn. Klockan är ställd på 04.30. Felicia, imorgon är det din tur. Imorgon kör vi. Imorgon tar ett liv slut och ett annat börjar. Så... godnatt.

(ska försöka hinna med att slänga in ett inlägg imorgon.)

11 juni

Imorgon tar jag studenten. Lilla jag. Studenten. Jag minns liksom när jag började i första klass. Min pappa hade följt med mig dit och jag hade fått en keps som det stod "ettagluttare" på. Idag har den kepsen bytts ut mot en studentmössa som det istället står "Felicia 09spa" på. Jag är så lycklig, men samtidigt så ledsen. Jag vet inte om jag är redo att lämna Värmdö Gymnasium. Jag är definitivt inte redo att lämna klass 09spa.

Under dessa tre åren jag gått på VGY har min klass betytt så otroligt mycket för mig. Vi har blivit som en liten familj som jag älskar att få träffa varje dag. Eller ja, få ha träffat, rättare sagt... Från början kom vi väl inte speciellt bra överens, men då handlade det mer om att hitta sin plats i klassen. Idag har jag mina närmsta vänner i klassen. Det är 28 underbara människor jag fått spendera min tid med och jag är så glad, så lycklig och så jävla förälskad i min underbara klass. Vi kommer föralltid vara 09spa och ni kommer föralltid vara de personerna som gjorde dessa tre åren till de bästa i hela mitt liv. Tack. Tack. Tack så jävla mycket. Imorgon ska vi slänga våra mössor, skrika, gråta, hoppa, skratta, sjunga, bli nerdränkta i öl, kramas och bara njuta av den sista tiden tillsammans. Jag älskar er, 09spa.
hösten i ettan


sommarhäng i ettan


skolavslutningen i ettan


fest hos Tom vintern i tvåan


favoriter
Berlin hösten i trean.

varför skriver jag ens

har suttit i kassan på jobbet i 6 jävla timmar idag. är lagom trött. herregud... aja man ska väl inte klaga. 218 kr/timmen hehehehe. nu sitter jag och är hungrig som en jävla björn och vill bara äta. men jag måste vänta på min älskling som är och jobbar. blöööö.
aja bjussar på lite stämningsmusik så länge.
John ME - Paris

It feels like I'm drowning without your love

min soulmate, bästa vän, pojkvän, mitt hjärta och min kärlek.

Summerburst 2012

Det har skrattats, skrikits, hoppats, knuffats och skålats. Vi har glömt både tågbiljetter och festivalbiljetter. (tur att det löste sig ändå.) Vi har sprungit och kissat en gång var femte minut, vi har klagat över hur mycket det blåst och varit glada åt att vi har haft bättre väder än Stockholm. Vi har kämpat oss fram till både baren, artisterna och i köer. Vi har ätit alldeles för dyr, men god, mat. Vi har druckit allt från cider och vin till redbull-rosé och jäger. Med andra ord har jag haft en otroligt fin helg med ett par underbara personer.


Deadmau5, Nause, Dada Life, Calvin Harris, Avicii, Axwell. Det var länge sen jag fick såna grymma kickar av musik. Basen i bröstet, värmen, allt folk, glädjen, energin. Ååååh Summerburst!!!! Fyfan så kul jag har haft. TACK

 

RSS 2.0