Valborg

Jahap, så var det redan Valborg och långhelg. Den här helgen har jag inte gjort så mycket. I fredags var det mösspåtagning vilket var hur mysigt som helst. Satt på Temple Bar med klassen och bara myste gärnet. Verkligen jättemys. Sedan var det skiva på kvällen, men var så sjukt trött så det blev inte så mycket fest. Resten av helgen har jag spenderat med min Adam.

Ikväll bjuder jag på middag hemma hos mig och det kommer bli hur mysigt som helst. Var vi bär av sen får natten bestämma helt enkelt. Nu ska jag till Ica för att möta upp Sandra. Vi hörs sen. Puss

Sjung om studentens lyckliga dagar

Yes, nu sitter jag här med en klar slutlogg och en tom säng. Hade hoppats på att få sällskap bredvid mig av mitt hjärta, men så blev det inte ikväll. Suck... Hatar de veckorna vi inte ses någonting. Allt känns så himla tungt och tråkigt... Men på lördag får jag honom för mig själv.

Imorgon är det fredag och långhelg. Det är 27 april och mösspåtagning. Alltså åh jag tror inte att ni förstår hur mycket jag längtat efter den dagen. Då jag tillsammans med min klass ska sätta på mig mössan för första gången. Då vi tillsammans ska sjunga om studentens lyckliga dagar och skratta med mössorna på huvudet. Det kommer bli så fint allting och jag kan knappt förstå att jag ska behöva vara utan dessa underbara människor snart. Det går inte att föreställa sig. De är min familj. Min familj som jag hatar ibland och ibland älskar så högt. Alla har sin egna lilla plats i familjen och tillsammans blir det perfekt. Åh. Imorgon. Imorgon.

Den stora, stora rädslan.

Sitter med musiken på högsta volym och hoppas att människor på bussen hör vilken fin musik jag lyssnar på. Magen värker lite. Ni vet som den kan göra när det är något man oroar sig över, något man går och tänker på. Jag vill så gärna får ut det ur min kropp, men det är för känsligt, för skört för att dra upp. Jag har inte råd med det. Jag har inte ork för det. Folk ber mig alltid att lita på dem, och jag säger att jag gör det. Jag försöker åtminstone. Jag är en sån där som kommer över saker och förlåter folk. Ytligt. Kanske inte på insidan. Men på utsidan. Jag är en sån som gör så. Även om det inte är bra eller rätt. Men jag vill alltid tro. Det kanske är så att jag är för rädd för att dra upp sår, förstöra, bli sårad. Ändå känner jag mig så bortgjort. Förd bakom ljuset. Förnedrad. Allt på samma gång. Men jag är alltid jag. Jag kommer alltid förlåta. För att riva upp gamla sår är det inte värt. Då mår jag hellre som jag gör nu. Bortgjord, förd bakom ljuset, förnedrad.

Killing me softly with his love

Åh, just nu mår jag bra. Just nu är jag bara så himla glad. Int för någon speciell anledning sådär, utan mest bara att helgen har varit så himla fin. Utan att den har givit något speciellt, egentligen. Vad gjorde jag i fredags? Jag umgicks med världens finaste Linda som äntligen, äntligen, äntligen kommit hem från långtbortistan. Så himla mysigt! Igår hittade jag min studentklänning, myste med en fin vän för att slutligen somna hos min fina pojkvän. (Som inte var hemma, men ändå.) Idag har jag jobbat hela dagen men ser fram emot en mysig kväll med mitt hjärta.♥

Igår när jag träffade min vän pratade vi mycket om det mesta. Som vi alltid gör när vi ses. Han ger mig så bra råd hela tiden. Det är så skönt att ha någon man verkligen kan prata med. Som lyssnar på mig. Som vill berätta saker för mig. Som jag bara kan vara med. Vara mig själv med. Ha kul med. Han är verkligen fin. Är så glad att han är min vän. Det är jag verkligen.

Den här låten får mig alltid att gråta som ett litet barn. Så himla, himla, himla fin.

Give up or get up

Vänner

Sitter framför Vänner och har precis packat ihop mitt liv för att imorgon fara hem till pappa. Det ska bli skönt att få vara hos honom lite. Som jag saknar honom! Mina nudlar håller på att koka där nere och jag är så himla sugen på att äta dem. Yum!

Idag har jag redovisat mitt projektarbete jag arbetat med tillsammans med mina små bönor i snart ett år. Det gick bra, men ja... Jag vet inte. Det gick bra! Snart ska jag dra iväg för lite coreflex och därefter åka hem till Adam och sova där med honom. Äntligen säger jag bara! Men först - Vänner + nudlar.

Vrölgött

Världens bästa Hyssna, världens bästa Göteborg, världens bästa Otto, världens bästa och goaste tjejer. Åh vad jag inte känner för att åka hem riktigt än. Vill stanna här och äta tacos, mysa, festa, skratta och bara vara med mina favoritisar. Aja allt gott har ett slut och tåget hem går om lite mindre än sju timmar. Ska göra denna dag till det bästa! Ikväll sover jag i 140 cm helt själv. Åh.

Igår åt vi tacos och marshmellow-nutella-jordgubb-hallon-banan-cookie-tårta. Förstår ni hur gott det var? Kan inte ens säga hur gott! Sen somnade vi till the Proposal. Så himla mysigt. Åh. Men längtar såklart efter min Adam där hemma. Men kommer få se honom imorgon så det går ingen nöd på mig!

Kinna Krog

Utrekvällen igår var riktigt bra. Vi hade förfest hos Emelie där vi spelade Disneylåtar och hade riktigt kul. Sen drog vi till KK och firade Malin som fyller 19 idag. Vi ska nu se på film sen göra nutella och marsmellows-tårta. Omnomnom. Hör av mig senare. Puss

Godmorgon från götet

Godmorgon mina små vänner. Nu har vi städat huset efter förfesten här igår. Vi drog ganska tidigt till Göteborg men bussen tog en hel timme in. Helt galet. Och man var ju så jävla kissnödig. Men aja slutet gott allting gott. Drack typ ingenting så idag mår jag finemang.

Inatt saknade jag att skeda med min pojkvän. Men nakensofia höll mig sällskap ändå. Nu laddar vi för Paranormal Activity 3 framför Linas kvällsbok. Vi hörs sen puss

Nothing else

Usch vad jag saknar min pojke. Min älskling. Min kärlek. Min enda. Åååhh.

Different in a good way

Nu är jag i Göteborg om en halvtimme. Har mest suttit och svurit åt att internet inte fungerat samt tittat på Big Brother när det gjort det. Just nu myser jag till musiken från HSM. Så himla mysigt. Världens bästa film. Verkar iofs vara ensam om att tycka det. Aja. Emelie och Sofia hämtar mig vid stationen. Åh så himla mysig helg! Lovar att höra av mig snart. Puss så länge

För första gången på nära håll står vi som frusna mot varandra

Så, då var det jobbiga hejdået avklarat och nu är det Göteborg som gäller. Vädret måste jag erkänna är lite sådär eftersom det regnat i ungefär en vecka i streck. Men det ska inte förstöra min resa inte! Ska köpa tidningar och cola så jag klarar av resan dit. Tjejerna väntar på mig där nere. Så nu taggar vi till!

Gave it away

Ok, vad har hänt sen senast? Jag har fyllt året då man får beställa sotare, alltså 19 år. Bara ett jordsnurr kvar till hela 20 år. Men det är lång tid kvar. Sen har jag mest myst med min älskling som idag fyller 19 år också. Har uppvaktat honom hela dagen. Han är så fin han. Min finaste. Min bästa vän. Min andra halva. Han är fin.


Just nu myser jag omkring i pojkvännens kläder. Vi glor nu på Vänner och ska snart krypa ner i sängen. Imorgon far jag till Göteborg med finaste tjejerna och myser. Ska bli skönt att komma från Stockholm. Mindre skönt att åka ifrån Adam. Som tur är stannar jag bara några dagar. Är tillbaka i hans famn redan på tisdag. Dit kommer jag längta redan imorgon kväll. Men just nu längtar jag efter Göteborg. Och sängen :) godnatt

https://cdn3.cdnme.se/cdn/8-1/3269353/images/2012/pic_198183945.jpg">https://cdn2.cdnme.se/cdn/8-1/3269353/images/2012/pic_198183945.jpg" class="image">

https://cdn2.cdnme.se/cdn/8-1/3269353/images/2012/pic_198184004.jpg" class="image">

Trött tjej efter jobbet. Men nu kör vi

Jahapp, nu har jag jobbat mina 6 timmar för dagen och har kommit hem för att stressminka mig samt klä på mig. Ikväll ska vi nämligen fira lilla Tea som fyllde 19 igår! Vi ska ut och käka middag, sen ska de dra vidare. Själv tror jag att jag far hemåt. Jag fyller år imorgon och är lagom taggad på att vakna upp helt bakis. Förhoppningsvis får jag med mig min älskling hem till mig så jag har någon att mysa med hela natten! Vi hörs imorgon. Puss

Förevigt kär.

Världens finaste.

Jag älskar och saknar dig. Varenda jävla dag.

Your sunlight in my eyes.

Alltså ibland undrar jag över det här med kärleken - vad är den till för? Egentligen?

Ibland är det svårt att förklara för någon man älskar precis hur mycket man älskar just den personen. Hur mycket den betyder. Hur mycket man inte klarar sig utan dennes andetag. Hur man bara vill spendera varenda sekund av sitt liv med personen. Att det är det sista man tänker på när man somnar och det första man tänker på när man vaknar. Att varenda hjärtslag hjärtat slår är för den personen. Att varenda cell i kroppen älskar just den här personen. Inte någon annan i hela världen. Att jag inte kan tänka mig att spendera mitt liv med någon annan än just den här personen.

Sail

Vad har hänt sedan jag senast skrev? Mycket. Kan inte ens säga hur mycket. Mina känslor har varit som en berg- och dalbana. Ena sekunden har jag känt att fan vad underbart livet är, andra sekunden har jag bara velat försvinna och lämna allt för att min ork inte existerar. Just nu ligger jag på ett neutralt läge. Jag känner att livet är vad det är, finns inte så mycket att göra åt det. Jag ser framåt - mot studenten.

Om två månader är jag där. Om två månader är jag där jag längtat så länge efter att få vara. Med min studentmössa, studenklänning, min underbara klass, mascara rinner längs kinderna och jag skrattar. Skrattar och ler för att detta är vad jag längtat efter så länge. Efter 12 långa år ska jag äntligen få ta mitt pris - studenten. Jag blir helt pirrig i kroppen när jag tänker på det. Men att lämna min klass. Min fina, underbara klass. 09SPA. Det kommer göra så ont i hela kroppen. Kommer inte vilja lämna dem. Att det bara är 2 månader kvar. Jag förstår det inte. Min klass har blivit som min familj jag delar det mesta med. Glädje, sorg, ilska, stress, skratt. Allt. Fan vad jag älskar dem! Det kommer bli det jobbigaste - att lämna mina fina vänner i klassen.
RSS 2.0