Tror du att det finns något okänt där ute som mirakulöst förblev oupptäckt?

Idag har jag tagit mig i kragen och både tränat och sökt runt 20 jobb. Jag får bara hoppas på att höra från något av jobben. Vore rätt stelt om 0/20 jobb ville ha mig. Lol. Hur som helst ligger jag och väntar på att något spännande ska hända. Vad vet jag inte. Men den som väntar på något gott väntar aldrig för länge, antar jag.
 
Ska plugga körkortsteori nu och verkligen ta tag i det där nu. Körkortet. Ska. Bli. Mitt. Nu. Önska mig lycka till.

This is how an angel dies

11/9

Idag är det 11 år sedan terrorattentaten i World Trade Center ägde rum. Jag vill skänka en tanke till alla som var med om denna hemska händelse samt alla som miste någon den dagen. 11 september 2001, en dag vi aldrig kommer att glömma.

Ambassadeur

Den här dagen har gått ut på mat, hemmafruar i Beverly Hills och magont. Men det gör ingenting-jag hade världens bästa kväll igår. Hos Josefin. Med kräftskiva och fina vänner. (Klarar dock inte av att "skala" en kräfta. Så mina bitches fick göra det åt mig. Japp.) På Ambassadeur. Med fina vänner. Dansade. Drack. Skrattade. En oförglömlig kväll.
 
Ibland glömmer man bort fina saker man har i livet. Man glömmer uppskatta vad man har. Men jag är nöjd med vad jag har idag. Det enda som behövs nu är ett jobb. Och ett körkort. Men det är på gång. Snart så.

Tid.

//Tiden läker alla sår och det kanske var vad vi behövde.//
RSS 2.0