Young Blood

Dagarna bara flyter förbi här i Bad Gastein. Jag har hamnat på ett ställe tillsammans med världens finaste människor. Jag mår så otroligt bra med dem. Vi äter mat tillsammans, åker skidor, blir fulla, skrattar, skojar, dansar och njuter av att vara just här och just nu. Precis nu. Även om snön har svikit oss gör vi det bästa av situationen och njuter av varandras sällskap.
 
Igår hade vi tjejkväll tillsammans och gjorde en lista över lite frågor vi hade kring männen vi bor med. Vi hade det så himla mysigt. För mig är det så sjukt att jag kommit så nära personer här. Att jag verkligen lärt älska personer här. Personer som är helt olika varandra. Alla har sin egen personlighet. Alla är en egen karaktär. Men alla tillsammans kompletterar varandra och gör oss till en perfekt samling.
 
Men vad har hänt sen jag senast skrev? Vi har mest åkt skidor och förbannat oss över att det inte finns någon snö. Vi har glömt bort all sorg med alkohol och dansat på borden på Häggis. Vi har klätt ut oss till pirater och seglat in på Häggis. Vi har frågat ut varandra på pandoras ask och fått reda på saker om oss själva vi inte ens visste egentligen. Vi har skrattat åt varandra när vi gjort bort oss. Vi har stöttat varandra när saker gått åt helvete. Vi har jobbat och även sluppit jobba. Vi har skrikit att "han gillar dig" och "nej, han vill ingenting mer än det vi har." och vi har suttit i dilemman.
 
Framför oss står en ny temafest. Framför oss står nya utekvällar. Framför oss står skidåkning och skratt. Framför mig står helt fantastiska människor som gör mig lyckligare än jag någonsin varit tidigare. Jag vill aldrig åka hem härifrån. Aldrig.
 
 

3 januari

Julafton och nyårsafton har passerat och det har slagit om till 2014. Det känns inte som ett nytt år, men jag antar att man inte känner av det i lilla bubblan Bad Gastein.
 
På julafton åkte vi skidor, tittade på Kalle Anka på Häggis för att sedan dra oss hem till Milchhof för julbord. Vi hade så fruktansvärt trevligt. Det blev julklappsleken och jag fick såklart inte en enda julklapp. (Stal Howards julklapp dock men men.) Sedan gick vi till Häggis igen! Har dock inte ett enda minne av vad om hände där inne, utan helt plötsligt var jag och Howard hemma igen. Knas, men väldigt roligt.
 
På nyårsafton hade vi champagnefrukost uppe i bergen tillsammans med Milchhof och andra glada prickar. Huuuur mysigt som helst. Sedan åkte vi skidor, gick hem, käkade middag och sen blev det såklart Häggis. Vi dansade hur mycket som helst och shottade alldeles för många shots. På tolvslaget sprang alla ut, kramades, pussades, skrek gott nytt år, tittade på fyrverkerier och drack champagne. Kvällen blev inte alltför sen och slutade hemma med Linda och Andreas.
 
Det känns som att dagarna flyter ihop här nere och man måste ständigt påminna sig själv om vilken dag det är. Sjukt vad härligt det är att inte ha en massa krav eller måsten. Bara umgås med mina underbara vänner och ha roligt! Jag tycker att jag har förtjänat det. Idag blir det dag tre av top4:s bartömning och sedan Lars Penis sista afterski. Det kommer bli galet.

2013

Gjorde du något i år som du aldrig gjort förut?
Jag flyttade till Österrike för att säsonga i Bad Gastein!

Hur har ditt 2013 varit?

Det har faktiskt varit riktigt, riktigt bra. Jag har mått bra det här året. Jag har varit lycklig och fri att göra vad jag vill. Ett riktigt bra år.

Blev du kär i år?

Nej, det blev jag inte.

Vilket datum från 2013 kommer du aldrig glömma?

Oj, det vet jag inte. Men det finns stunder jag aldrig kommer glömma. Som till exempel Justin Bieber-konserten. Det kommer jag fan aldrig glömma! Sen fyllde jag ju även 20 i år.

Vad är din största framgång 2013?

Jag har lärt känna mig själv på ett helt annat sätt det här året. Jag är säkrare i mig själv och vet vem jag är. Och att jag tog körkort såklart!!

Bästa köpet?

Oj... Det är väl kanske skidutrustningen jag köpt som jag är väldigt nöjd med. Sen har det mest varit småsaker.

Vad spenderade du mest pengar på?

Mat och alkohol, som vanligt.

Gjorde någonting dig riktigt glad?

Hela sommaren gjorde mig helt fantastiskt glad. Mådde så bra hela den här sommaren. Alla mina världsbästa vänner där hemma har gjort så mycket för mig. Åh vad jag älskar dem.

Vilka sånger kommer påminna dig om 2013?

Undressed, Wake me up och hela Oskar Linnros senaste album "Klappar Och Slag"

Vem har du umgåtts med mest?

Jag har nog umgåtts mest med Sofia, Sandra och Mathilda.

Har du haft ett förhållande under 2013?

Bara under januari.

Vart reste du under 2013?

Frankrike och Österrike 2 gånger

Är det något du saknar år 2013 och vill ha 2014?

Nej, inget jag kommer på.

Vad gjorde du på din födelsedag?

Vi firade mig dagen innan med middag och utgång och dagen därpå åt jag middag med familjen.

Finns det något som skulle gjort ditt år bättre?

Det skulle väl i så fall vara att min bror skulle få saker och ting till rätta i livet.

Vem saknade du?

Fredrica

De bästa nya människorna du träffade?

Helt klart alla jag lärt känna nu när jag flyttat till Österrike. Mår så oerhört bra av de här människorna. De gör mig så glada och de är så fantastiska. Världens bästa.

Vad vill du säga till dig själv inför 2014?

Ha roligt, tänk inte alldeles för mycket, gör saker, omge dig med människor som gör dig glad och var lycklig!

 

RSS 2.0