In the company of strangers

Såhär ser jag ut ikväll! HÄJ
 
 

Kan man få alla de här bitarna på plats till slut?

 

You can call me Billy Gates

Så. Vad har hänt sen sist jag skrev? Jag har firat midsommar tillsammans med fina vänner nere i Småland i en hyrd liten stuga. Där åt vi en massa mat, lyssnade på musik, drack en massa, spelade fotboll, nattbadade, spelade kubb och annat man kan förväntas göra under midsommar. Vi åkte sedan hem på söndagen och var inte hemma förrän 02. Trött och sliten var jag, men oj vad kul vi hade. Perfekt midsommar!
 
På måndagen vaknade jag helt död, men kände att jag inte ville ligga döendes i min säng. Så det slutade med att jag drog med mig Olivia och Johan för att dricka lite öl med mig. Det hela slutade bra då vi slutade upp på Lion Bar tillsammans med Save(som jag ej träffat på 100 år) och hans vänner. Senare dök även Elias, Alex och Jonte upp. Ytterst trevligt! Dagen där på var det grillning i skinnis som gällde för mig, Linda, Olivia och Andreas. Mycket alkohol på lite tid känner jag... Men det får det vara värt. Onsdagen slutade även den med alkohol. Den började på South Side i zinken och slutade på Sommar tillsammans med Josefin, Carl och Niklas. Natten slutade hemma hos mig tillsammans med Carl. Ytterst rolig, händelserik och intressant natt måste jag säga. Inget jag kommer glömma i första taget.
 
Just nu sitter jag och gör mig redo för att börja klä på mig och sådär. Ikväll är det poolparty hos Rasmus i Tyresö. Kommer bli GRYMT! HÄJ

If you close your eyes, does it almost feel like nothing changed at all?

21 grader och sol i lilla Stockholm idag. Så härligt att få njuta lite av det fina vädret innan man springer iväg för att jobba. Vilket jag ska göra nu... Sedan får jag förhoppningsvis sällskap av mina söta små vänner ikväll. Mina föräldrar har varit borta i en vecka men INGEN har velat vara med mig? När det väl kommer till kritan, va??? Haha nej men, bla. Är på bra humör idag! Hoppas det håller i sig på jobbet också. HÄJ

Livet på sommaren

Förra lördagen festades det hemma hos Emil. Vi var alla väldigt bakis, men vi bestämde oss för att ha den bästa bakisdagen någonsin. Vilket vi också hade. Ni är helt fantastiska.
Mitt hår färgades och det blev... kycklinggult.
Hade date med Sofia och vi gjorde amerikanska pannkakor med glass, sylt och chokladsås. Mums!
Olivia, min fina älskade bästa Olivia tog studenten!! ÄNTLIGEN! Du är såååå duktig.
I torsdags bestämde vi oss för att ha myskväll hos Emma ute i Tyresö. Vi åt tapas och drack sangria. Senare på kvällen kom pojkarna och det bastades och badades nere vid bryggan. Mycket bra kväll även det.
I veckan fyllde bästa Fredrica 20 år. Det firades i lördag hemma hos henne med en massa blandat folk. Men oj vad roligt jag hade det! TACK Freddan för en superbra kväll.
 
Jag har världens bästa vänner. Det här kommer bli en fantastisk sommar, det känner jag på mig.
 

Gå hem

Det är så mycket tankar som snurrar i huvudet nu för tiden. Jag känner mig så dum. Så naiv. Ensam. Jag vet inte. Jag mår inte dåligt, verkligen inte. Men det är så mycket som inte stämmer just nu. Jag vet inte hur jag ska lösa det heller. Som vanligt känns det som att jag bara står och trampar här i Stockholm. Allt är som vanligt. Ingenting händer. Men samtidigt händer så mycket som gör mig så glad hela tiden. Hittar på en massa roliga saker tillsammans med mina vänner. Mina fantastiska vänner som gör mig gladast i världen. Men jag antar att det är såhär ibland. Det måste vara så. För alla. Jag är inget undantag.
 
Jag trivs ändå ganska bra här framför Game Of Thrones, måste jag säga. Jag ska inte klaga egentligen... Men mina tankar dödar mig sakta men säkert. Men det kommer lösa sig. Det måste lösa sig. Det gör allt.
 

Inget du skulle bry dig om

Du gjorde mig så lycklig. Fan. Vad jag saknar dig.

Jag ska se när du är blind

bajshår

Somnade själv varje måndagskväll helt full som herregud.

 
 
 

I väntan på Sofia sitter jag och lyssnar på Oskar Linnros och försöker få ett grepp på en situation.

Det är inte synd om dig

Sitter och lyssnar på Oskar Linnros och tänker. Det blir jobbigt det där med tänkandet är klockan går in på småtimmarna. Då drar tankarna iväg. Jaja, kvällen var mycket trevlig. Jag förflyttade mig tillsammans med Emilia hem till Nille för att se på Hercules med Sandra. Turturduvorna åker till Mallorca imorgon bitti. Är sååå avis och kommer sakna dem väldigt mycket. Som tur är är det bara en vecka! Det ska jag nog klara. Vad jag inte kommer klara är hur brun Sandra kommer vara när hon kommer hem. Den jäveln... Hur som helst. Imorgon ska jag träffa Sofia, äntligen. Väldigt länge sen jag såg henne. Sen fyller Freddan 20 år också!!!! Weeeeiii. Vad gamla vi börjar bli! Hallelujah. Ja, godnatt då, säger jag och mina förjävliga tankar. Natti

Från balkongen 4 juni

20 rader hus mot samma grå
junisky skymmer stadens ljus
härifrån
man kan bara se framtid bron
bara framtid bron
bara andetag och ljudet från station

men än finns hopp, än finns tid
större än vi ännu är nu lär vi aldrig bli
vi kan dra, sno en bil, du är fri

varje gård är en möjlighet från balkongen
vi äger allt våra ögon ser från balkongen
en fotbollsplan vid ett järnvägsspår
jag var dömd till vad jag såg
men jag såg allting därifrån
från balkongen

det är inget paradis
långt ifrån
någon vykortsby
det är ingen vacker syn, men den är vår

så gör ditt namn hört
till station
ända till station
för bänken nedanför den står där
som din tron

och allt du når med din blick
från balkongen kommer någon dag att bli ditt
vi kan dra, sno en bil, du är fri

varje gård är en möjlighet från balkongen
vi äger allt våra ögon ser från balkongen
en fotbollsplan vid ett järnvägsspår
jag var dömd till vad jag såg
men jag såg allting därifrån
från balkongen

det är inget paradis, ingen vacker värld
hey, stora drömmar blir lite större här
inget paradis, ingen vacker värld
nej, stora drömmar blir lite större här

än finns hopp, än finns tid
större än vi är nu lär vi aldrig bli
vi kan dra, sno en bil, vi kan låtsas som att
som att du är fri

och varje gård är en möjlighet från balkongen
vi äger allt våra ögon ser från balkongen
en fotbollsplan vid ett järnvägsspår
jag var dömd till vad jag såg
men jag såg allting därifrån
från balkongen

00.27/ saknad /

Jag tänker på honom. Han som jag tänker på hela dagarna nu för tiden. Han som bara inte försvinner ur mitt huvud. Han som utav en händelse bara försvann från mig lika snabbt som han kom tillbaka till mig. Jag saknar honom. Vill ringa honom. Prata med honom. Träffa honom. Bara sitta i hans rum och egentligen inte göra någonting. Han är så bra. Så fin. Usch vad jag saknar honom. Varför måste det alltid vara så komplicerat?

Orkar inteeee

Mm jag är alltså gul i håret nu. Gul. Gul. G u l. Jag är så less. Har lagt ner flera tusen på en hårförlängning som inte ens var i rätt färg och nu är jag gul i håret och har inga pengar till att fixa till det heller. Åhhhh.
 

Tunga moln

Jag vet inte vad jag ska säga om mitt hår. Vet inte om det är för att jag är ovan att vara blond eller om jag helt enkelt... hatar det? Eller nej. Jag hatar det inte. Trivs bättre i blont. Men just nu är jag bara inte nöjd. Trodde det skulle bli bättre med mitt långa hår, men det blev det verkligen inte. Det var fel färg. Så jag måste fixa till det på egen hand. Vilket suger. Och jag har inte råd. Men kan inte gå runt och se ut som ett jon hur som helst. Så nu kommer jag bli jäääätteblond verkligen. Vet inte vad jag tycker om det. Vet inte heller hur jag ska fixa det. Dessutom är håret alldeles för långt känns det som. Åh. Låter jag nöjd? Suck... Vet inte hur jag ska göra. Men det löser sig förhoppningsvis.

Klappar Och Slag

Förresten, hur jävla bra är inte Oskar Linnros nya skiva? Kan inte sluta lyssna. Helt stört bra. Varje låt är så himla genomtänkta och bra skrivna. Lätt årets bästa skiva. Helt klart.
 
Kan jag få ett vittne?
För sent
Från balkongen
Tunga moln

Kan jag få ett vittne?

Gud så roligt vi hade igår! Vi hade överraskningsfest för Emil som både fyllt 20 och kommit hem från asien. Det hela var hemma hos honom där han och några vänner åt middag, sedan kom vi och överraskade honom! Jag hade verkligen jättekul. Vi dansade, skrattade, sjöng, satt och ljög, det slickades på tatueringar, spelades olika lekar, rappades och en hel del mer. Älskar verkligen dessa människor. Helt underbara allihopa.
 
Idag har jag också haft en bra dag. En ultimat bakisdag! Vi möttes upp på pizzerian där vi sedan bestämde oss för att det skulle bli tennisspelande idag. Så vi begav oss till tennisplanen, jag, Sandra, Emilia, Emil, Melvin, Andreas, Nille, Parre, Malin och Calle. Det var ca 25 grader varmt idag också. Så himla skönt!! Kvällen slutade hos Emilia där det spelades boule och crocket och snackades massa skit. Helt underbara människor. Älskar er.

New in

 
Så idag var jag hos duktiga Lajs och förlängde mitt hår! Så himla fint blev det. Hela 60 cm!! Det är dock lite ljusare än min vanliga hårfärg, men jag har nyligen bytt från brunhårig till blond så det är svårt att få bort hela den bruna tonen. Så just nu ser det ut som en hombre! Jaja, jag får fixa till det. Nu ska jag springa iväg till jobbet och sedan väntar festligheter!!! SÅ himla kul. Ha en bra lördag, puss!
RSS 2.0