Rhodos

Åh jag saknar Rhodos

Isak Strand


Den här mannen ska jag snart se. Åh, han är så fin. Isak Strand.

Put on your dancing shoes

Rastafari.

Näst sista jobbdagen avklarad. Kändes så skönt, så skönt, så skönt. Nu har jag mailat runt lite och ska nu tvätta mina små fåglar och göra middag. Sen ska jag ligga helt död i sängen och förmodligen sova tidigt. Åh. Jag har verkligen längtat efter det här idag - att få komma hem.

Min älskling åker till Lofsdalen med en kompis över helgen. Det kommer bli oändligt ensamt utan honom här i vår lilla lägenhet. Men samtidigt kommer ju han ha svinkul och jag har planer på att dra ut med tjejerna i helgen. Så det kommer säkert gå bra. Men vi har sovit tillsammans en gång den här veckan. Suck. Saknar min man. Han är verkligen bäst.

Idag bestämde jag mig tillsammans med Jennie för att skriva ett arbete om religionen rastafari. Vi såg ett videoklipp om en kille som var hade den tron. Åh, han var så mysig. Ville aldrig sluta se på klippet för han var så gosig. Den tron verkar rätt nice, helt layed back.

Svalor

Tatuerade mig idag. Från bröstkorgen och ner till höften. Har bara känt en värre smärta en gång tidigare. Det här gjorde brutalt ont. Fantastiskt ont. Helt sjukt. Ville gråta, men ville inte visa det på studion.

Gjorde tatueringen på Stockholm Classic Tattoo, och jag rekommenderar det! Jättetrevliga och duktiga. Väldigt nöjd.

Ni får en bild sen igen när den inte är blodig!

Naturkunskap

Jag orkar inte. Jag är trött. Ögonen svider och jag vill åka och träffa en fin prick efter skolan. Det vill jag. Och jag vill sova med världens bästa Jennie. Det vill jag. Nu ska jag sova lite.

Sällskap.

Får sovsällskap inatt ändå.

Vi.


Bara vi.

Clamour for glamour.

Åh. Om 2 veckor slutar jag jobba. Det känns så himla skönt. Befriande på något sätt. Jag ska då satsa 100 % på skola och träning. Mitt nyårslöfte i år var att bara göra saker jag mår bra av, göra saker jag själv vill göra - och det här vill jag göra. Trots att jag inte kommer tjäna några pengar då känner jag att det inte är värt att stanna på ett ställe där jag inte trivs. Har ändå stått ut med det i snart ett och ett halvt år, och mer än hälften av den tiden har jag känt att jag inte vill jobba där. Det är bara söka nya jobb och hoppas att jag hamnar någonstans där jag kommer trivas bättre!

Ikväll ska jag bara ligga hemma och ta hand om mig själv. Äta god mat, glo på tv och twittra så klart.

Min pappa.

Jag är i den där jobbiga perioden i månaden. Ni vet när man ena sekunden hatar alla, andra sekunden älskar livet. Men för ovanlighetens skull älskar jag mer än jag hatar. Jag är i en fas i mitt liv just nu där jag känner "allt kommer lösa sig". Jag har världens finaste människor vid min sida som jag uppskattar så ofantligt mycket. Folk som faktiskt får mig att skratta. Folk som faktiskt får mig att känna att jag är lycklig, jag mår bra. Även de där stunderna då man vill lägga sig under täcket och försvinna får de mig att le, skratta och älska.

Till er som läser det här - jag tycker om er så himla mycket och är så glad att ni finns här med mig. Att ni gör mig till den jag är varje dag. Blir glad i kroppen bara jag tänker på hur fina ni är. Tack.

Mamma var precis här och lämnade lite mat till fattiga Felicia. Jag har saknat henne så himla mycket, min mamma. Hon har varit i New York och hängt med Sean Penn och Robert De Niro, köpt för små converse och en för liten tröja till mig och min bror. Men hon är fin, hon. Hon är bra. Saknar min pappa nu. Så mycket så det gör ont. Min pappa. Världens bästa. Världens allra bästa.

Jag saknar på dig.

Goderafton på er, små bönor.
Kom hem för en stund sen efter att ha suttit på donken med Jennie i ca 3 timmar. Vi skrattade åt Melissa Horn och en massa andra saker. Man kan aldrig inte skratta med Jennie.

Nu har jag tagit en dusch och det luktar lövbiff med potatisgratäng i köket. Mumma. Såna här dagar, som den här, känner jag mig lycklig åt allt jag har.

The Notebook.

Allies förtvivlan när Noah gör slut. Hennes ilska när han sätter sig i bilen och åker iväg. När hon skriker att han ska göra slut med henne på en gång och att han sedan ska försvinna, men att hon sedan ångrar sig. Springer efter bilen, men Noah försvinner. Det får mig alltid att gråta. Förtvivlan och sorgen av att förlora människan man älskar. Den måste vara förj*vlig.

Det är så jag säger det.


Det är han. Min favorit. Han jag lutar mig tillbaks på. Han som vet hur jag känner. Han som sätter ord på de innersta känslorna man inte får fram. Han som med sin falska stämma fångar allas hjärta. Vi fäller våra tårar, håller oss om hjärtat som värker och släpper in dina ord, öppnar våra famnar och släpper in dig. Håkan Hellström.

Jag vet inte vem jag är, men jag vet att jag är din.

Sitter hos min pojke i min nya morgonrock och myser. Har det rätt bra, jag. Han drog precis iväg på ett möte och själv ska jag ligga här och vänta tills det att han kommer tillbaka.

Inatt drömde jag att jag hade ett privatflygplan och skulle åka till Thailand med några vänner. Jag fick en tanke - tänk om man vann en miljon, hade ett privatflygplan och en egen pilot. Då skulle man kunna åka överallt i hela världen. Visst skulle det vara fint? Bara känna för att åka och åka iväg. Det skulle vara fint, det.

En annan fin sak som hände imorse var att vakna bredvid min kärlek. Få några pussar och en len röst som sa "god morgon älskling". Det är omöjligt att vakna på fel sida då.


Här är han. Jag och han. Vi. Vilda kyssar i en vild, varm sommarnatt på Peace and Love. Håkan sjöng, jag log och du skrattade.

Du är varm när jag är kall.

Ni vet klumpen i magen. Oron, ångesten, samvetet som gnager.
Ni vet när man inte kan släppa tanken och oron. När man bara
vill spola tillbaka tiden. Göra om, göra rätt.
Vara den rätta.
Vara den man vill vara, den man förväntas vara. Vara vännen,
flickvännen, människan andra ser upp till. När man inser vad man
gjort fel och att skadan kanske redan är för illa. Såret redan är för djupt.

Att förlora dig. Förlora din värme. Förlora dina andetag i min nacke.
Dina hjärtslag i tystnaden. Dina läppar mot min panna. Din näsa mot min.
Din hand som smeker min hud. Din lukt. Dig. Min bästa vän. Min andra halva.
Den rätta. Den enda.

Att ligga inslingrad och borttappad i dina armar är bland det bästa jag vet.
Att drunkna i din doft, din värme. Försvinna bort i kärleken. Vår kärlek.
Vår kärlek som vi sa skulle vara för alltid. Försvinna bort från verkligheten
och aldrig vilja komma tillbaka.

Det är vi. Du och jag. Det finns ingenting annat. Och i vår när blommorna
slår ut vill jag att du ska vara där med mig. I sommar när vi kastar mössorna
i luften och springer ut för en allra sista gång ur skolan. Då vill jag att det
ska vara hand i hand. I höst när kylan kommer och löven faller vill jag att
du ska vara min värme. I vinter när snön faller och lägger sig över staden
vill jag att du ska skratta med mig, hålla om mig och säga att det är vi.
Sen trycka läpparna lätt mot min kind. Så där som du brukar göra.
Och viska de där tre små orden. Som du brukar göra.

You and me.

Why are the things that I want to say
Just aren't coming out right?
I'm tripping on words
You got my head spinning
I don't know where to go from here

'Cause it's you and me
And all of the people people with nothing to do
Nothing to prove
And it's you and me
And all other people
And I don't know why
I can't keep my eyes off of you

Walk off the Earth.

Har ni sett den här förresten? Så himla ballt. Och när han med skägg börjar sjunga i refrängen ryser jag alltid.

Somebody that I used to know



Det här är verkligen en av mina favoritlåtar för tillfället.

Även om jag vet att jag måste glömma dig.

Kanske ska säga någonting om mig själv?
Jag är alltså 18 år. Går sista året på gymnasiet och tar alltså studenten om ca 5 månader!!!! Förstår ni vad sjukt? Jag har världens finaste pojkvän och vi har varit tillsammans i snart 13 månader. Han gör mig till världens lyckligaste människa.

Vad fan gör jag på fritiden? Pluggar, knegar, tränar och skrattar med mina fina vänner.

Rocklarsson

Dagen har gått ut på - ingenting. Jag vaknade imorse av sprängande huvudvärk och hatade hela världen. Men det var okej, för den här dagen har varit rätt värd. Lyssnat på en massa bra musik, tänkt på en massa saker som hände igår kväll och pratat med världens finaste vän. Min Jennie, även kallad Rocklarsson. Hon är så fin, jag tycker om henne.


Här är hon, min fina. Lägg inte märke till att jag har samma tröja på båda bilderna.

Wonderwall

Så, det här kommer vara ännu en sån där tråkig blogg där jag inte kommer uppdatera speciellt ofta och bara lägga upp random låtar, bilder och skriva om mina känslor. Förväntar mig inte att en enda människa ska läsa den här bloggen.
RSS 2.0