I don't want to hold you if you want to go

Senast jag skrev här hade jag precis kommit hem från Växjö och sagt hej då till min bästa vän. Senast jag skrev här var jag ledsen och tillbaka till verkligheten. Senast jag skrev här satt jag i min säng med ett ångestmoln över mig. Idag hänger ångestmolnet över mig igen. Jag är ledsen över något jag inte riktigt kan sätta fingret på. Kanske är det för att jag insett att det bara är 2 månader kvar tills jag flyttar från tryggheten i Stockholm. Kanske är det för att jag inte riktigt kan ta mig ur den där spiralen jag påbörjade för så många år sen. Kanske är det för att det där som gjorde mig så glad visade sig vara något helt annat än jag egentligen trodde. Kanske för att jag är trött. Trött på att vara själv. Trött på vardagarna som ser likadana ut. Trött på hjärnan som inte verkar vilja glömma. Trött på att saker helt enkelt inte bara går som jag vill.

Om två månader flyttar jag härifrån. Om två månader ska jag glömma varenda grej som får mig att sitta i min säng med ett moln av ångest hängandes över mig. Om två månader ska allt bli bättre. Det måste det.

teenage dream

 
 

I let my walls come down

Ett samtal på morgonen och frågor om vad vi ska göra ikväll middag hos honom vi samlas vi äter vi skrattar vi spelar fotboll och tjejerna är bollrädda och skrattar och killarna är modiga och slänger sig vi skrattar åt martin som är för lång vi skrattar åt henne som inte tagit en enda boll vi dricker öl och röker cigaretter och glömmer bort att det här är sista sommaren vi pratar om det där vi gjorde igår och pratar om vad vi ska göra imorgon södersved och sol under en bakisdag men det gör ingenting för ikväll ska vi hem till henne vi möts på pizzerian och bestämmer oss för att spela tennis vi spelar spel och skrattar åt hur full han var på överaskningsfesten igår "det här är världens bästa bakisdag" vi skiljs åt och det gör inget för vi ses ju imorgon om två månader flyttar vi isär "sluta det är lång tid kvar" vi går på bio och konstaterar att vi gör det alldeles för ofta men vad gör det vi firar honom och dricker för mycket alkohol vi spelar laserdome och springer runt i mörkret tjejerna skriker och skrattar och killarna går in för liv och död sätter oss kring bordet "lekar!" skriker någon och "kan Melle kan Melle kan Melle dricka öl" och det kan han vi pratar om hur mycket vi hatar jobbet och hoppar studsmatta till skratt och vimmel i bakgrunden han ramlar och drar med sig henne vi dansar lambo i vardagsrummet oj hon har deckat men vad gör det idag när Malin fyller 20 klockan blir mycket och den sista kvällen lider mot sitt slut vi sätter oss på trottoarkanten du och jag "jag vet inte ens vad jag ska säga" tystnad tårar "vi ses ju snart igen" tystnad tårar hjärtslag "och vi kommer ju höras jag lovar" tystnad tårar hjärtslag tomhet "jag älskar dig" "och jag älskar dig" tystnad tårar hjärtslag tomhet tystnad vi går vi gråter mascaran rinner jag kan inte förstå vi kramas och lovar varandra att hålla kontakten han håller om mig hårt hon säger att hon inte vet hur hon ska klara hösten och jag tänker att jag inte heller vet det han säger "vi hinner ju ses innan jag flyttar" med tårar i ögonen vi släpper varandra och jag ser dem vandra bortåt ifrån mig ifrån Älta ifrån tryggheten skratten värmen kärleken jag vänder mig om orkar inte mer går hemåt gråter hela vägen hem den sista kvällen är slut imorgon åker de jag hinner tänka att den här sommaren har varit den bästa av alla och att det är dessa människor jag hör ihop med
RSS 2.0